Visita la Masia Freixa

Masia Freixa a Terrassa

Visita la Masia Freixa

Masia Freixa a Terrassa
1724

Fes una volta per la Masia Freixa!

Vols conèixer la Masia Freixa?
Vine a Terrassa i descobreix el que s’amaga darrere d’aquests murs i obertures de formes parabòliques. Et sorprendrà!

Terrassa aposta per fer visitable un dels edificis més emblemàtics i peculiars de la ciutat, la MASIA FREIXA.

La Masia Freixa neix quan Josep Freixa decideix transformar la seva fàbrica en residència familiar i confia l’obra a l’arquitecte Lluís Muncunill.
Deixa’t guiar per aquest singular edifici, una de les obres clau per a comprendre el modernisme terrassenc tot descobrint-ne els orígens, l’evolució històrica, l’arquitectura i els usos i funcions que ha tingut al llarg del temps.
El mes de maig del 2017 s’ha reformat la coberta de l’edifici coincidint amb la Fira Modernista. Aquests treballs han consistit en rehabilitar la coberta de la Masia Freixa, recuperant la imatge original de principis de segle.
Aquesta rehabilitació ha constat de diferents fases passant per enderrocar el revestiment anterior, netejar-lo i impermeabilitzar-lo.
Una vegada assecada la impermeabilització, s’ha col·locat un revestiment a base de ciment blanc, calç i altres materials amb dues capes
Finalment s’hi ha posat la original decoració de la coberta, l’element que fa que brilli: els petits trossos de vidre! Aquests s’han col·locat manualment juntament amb les capes de ciment i han estat obtinguts d’una empresa de reciclatge de vidre.


Language: Catalan

Place: Terrassa

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 45 minuts

Price EU - Euro: Visita guiada gratuïta

Accessibility:

Service Schedule:

Dia i hora: de dilluns a diumenge a les 12:00h.
Trobada amb el guia a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Terrassa, a la Masia Freixa (Parc de Sant Jordi - Pl. Freixa i Argemí, 11).


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.