Visita guiada a La Haia – Holanda

Mauritshuis La Haya visita guiada
537

El nom d’aquesta ciutat ens resulta molts cops familiar, sobretot quan el relacionem amb les institucions de la ONU que hi trobem. Aquí hi convergeix la monarquia, els polítics i funcionaris neerlandesos, embaixadors i treballadors de les Nacions Unides. Però La Haia és molt més que no pas institucions; aquesta metropolis pertany a la zona coneguda com el Randstad que és la zona on hi ha més concentració de població de tots els Països Baixos.
Amb tot això, com és que aquesta població no és la capital del país?
Aquí hi viu la famílai Reial holandesa; però… com és que el Palau Reial és a Amsterdam?

Entre tanta reialesa i funcionariat, s’hi desenvolupa una ciutat que ens mostra des de monuments medievals que es feien al sud d’Holanda fins als edificis més moderns fets per arquitectes de renom com el nova yorkès Richard Meier. Una ciutat que ens permet explicar les aventures i desventures dels holandesos al llarg dels segles.A La Haia, també hi ha Palau Reial llavors?

La ciutat que allotja les institucions polítiques i la casa reial neerlandeses respira història i històries pels quatre cantons; si el que voleu és conèixer una de les ciutats que fa que els Països Baixos sigui conegut internacionalment, aquesta és la vostra ciutat.

Teniu ganes de saber més d’aquest país i d’aquesta ciutat? Doncs La Haia us espera!

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Language: Catalan

Place: La Haia

Province: Holanda Meridional

Country: Holanda

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibility:

Service Schedule:

Dies de la setmana: A concretar.
Hora i punt de trobada: Hora a concretar; punt de trobada davant l’estació de tren de La Haia.


Not included:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.