Tibidabo a peu

Walking Tibidabo
1525

Senderisme amb vistes de Barcelona en la muntanya del Tibidabo a peu.

Amb vistes a Barcelona des de 512 metres d’alçada amb un grup privat i un guia local és la millor manera de visitar la muntanya del Tibidabo a peu.

El Tibidabo és una muntanya amb vistes a Barcelona. Amb 512 metres, és el punt més alt de la Serra de Collserola. La gran diferència d’alçada entre el cim i el pla, pel vessant del nord-oest, ofereix espectaculars vistes de la ciutat i la costa circumdant.

A la part superior hi ha un parc d’atraccions, una torre de telecomunicaciones i l’església del Sagrat Cor a la part superior. És visible des de gairebé tota la ciutat. El parc és el més antic de Barcelona i encara té la majoria de les atraccions originals, algunes de les quals daten de finals del segle XIX. El parc va ser filmat en la pel · lícula de Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona.

Hi ha moltes excursions de senderisme i per caminar. Programem per a vostè les millors.

Opcions
Les dades tècniques mostren les diferents opcions de nivells programades per aquest excursió. Tenim a punt diverses rutes alternatives, a la seva elecció. Cada recorregut està dissenyat per a satisfer una gran varietat de nivells d’aptitud. Sabem que el seu ritme pot variar d’un dia per l’altre. Presentem una sèrie d’opcions de quilometratge, a decidir per vosté què i quant vol fer.
Nivell 1 i 2 Per a Tothom; Fantàstica vista des del cim del Tibidabo. 2h a peu.
Nivell 3 i 4 Esportiu; Una volta completa de la serra de Collserola. 5h caminant.


Language: Catalan

Place: Tibidabo

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Light

Duration Service: Consultar

Price EU - Euro: 25 € / persona (fins a grups de 8 persones)

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.