Seu d’Ègara i Terrassa medieval

Guided tpurs Terrassa La Seu d'Egara

Seu d’Ègara i Terrassa medieval

Guided tpurs Terrassa La Seu d'Egara
1556

Terrassa medieval (La Seu d’Ègara)

El ric patrimoni de la ciutat permet realitzar un viatge en la història catalana.

La Seu d’Ègara (conjunt monumental de les esglésies de Sant Pere) constitueix un element excepcional del patrimoni històric i artístic de Catalunya i abasta un període ininterromput des de l’època ibèrica fins a l’actualitat.

Passejant per la ciutat, guiat per experts especialistes, el visitant coneixerà el més complet patrimoni medieval: la Seu d’Ègara i el Castell Cartoixa de Vallparadís.

La Seu d’Ègara

Al conjunt monumental, únic al nostre país i a Europa, destaca el període de l’antiga Seu Episcopal d’Ègara (segles V – VIII).

Fundada al voltant de l’any 450, la residència episcopal i la Catedral d’Ègara, va experimentar algunes transformacions al llarg dels segles, considerant el conjunt com un referent artístic i cultural dels inicis del cristianisme i un dels principals monuments preromànics i romànics de Catalunya.

El conjunt està format per tres esglésies, Sant Pere, Sant Miquel i Santa Maria, i es troba situat al Parc de Vallparadís.

Al costat del conjunt de les esglésies de Sant Pere, al mateix Parc de Vallparadís, es troba l’antic Castell Cartoixa de Vallparadís originari del segle XII que es convertí en cartoixa en els segles XIV-XV.


Language: Catalan

Place: Terrassa

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: La Seu d'Ègara (conjunt de les esglésies de Sant Pere): 1 hora i 45 minuts (recomanable) - Castell Cartoixa de Vallparadís: 45 minuts - Total ruta: 2 hores i 30 minuts

Price EU - Euro: Consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.