Senderisme Pirineus

Hiking Pyrenees
1304

Senderisme Pirineus és un gran plaer amb un guia local.

Et recollirem al teu hotel a Barcelona, et transportem en dues hores en cotxe exclusiu fins a l’inici del senderisme Pirineus, on comença la teva experiència.

Gaudeixi d’una de les valls més boniques dels Pirineus. La Cerdanya és una de les valls més famoses dels Pirineus. S’estén entre Espanya i França i ofereix dos estils d’arquitectura i de vida molt diferents, però molt a prop l’un de l’altre.
En un matí, tindrà el privilegi de comparar els costums dels Pirineus Francesos i els Pirineus Catalans, la seva diferent arquitectura, la seva gastronomia, la seva gent. La mateixa vall ofereix dos móns molt diferents. Un recorregut de senderisme pels voltants dels penya-segats del Cadí, li permetrà tenir una visió insòlita de la plana de la Cerdanya.

Opcions
Li oferim diferents opcios on mostren els diferents nivells tècnics programats per a aquesta excursió. Tenim a punt diverses rutes alternatives. Cada recorregut està dissenyat per a satisfer una gran varietat de nivells. Sabem que el seu ritme pot variar d’un dia per l’altre. Presentem una sèrie d’opcions de quilometratge, a decidir per vostè què i quant vols fer.
Nivell 1 i 2 Per Tothom; Fantàstica vista de Prats de Cadí o Llac de les Bulloses. 2h a peu.
Nivell 3 i 4 Esportiu; Aconsegueix el cim del Carlit des del Llac de les Bulloses. 5h caminant.
Nivell 5 Experts; Excursió de llarga distància ascendint al Balandrau 2.585 m. des de Queralbs. 7h caminant.


Language: Catalan

Place: Pirineus

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Medium

Duration Service: 1 dia

Price EU - Euro: 300€ (preu per grup de màxim 7 persones)

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat i agendad'activitats


Not included:

Consultar

Video:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.