Senderisme Costa Brava en grup privat

Costa Brava Pere Sauret
1083

Costa Brava (Terra de Dalí)
La Costa Brava és un dels espais naturals més importants d’Espanya.
Es troba al voltant del Cap de Creus, el punt més oriental de la Península Ibèrica. La Costa Brava està limitada al nord per la Costa Vermella i al sud per la Costa del Maresme, prop de la ciutat de Barcelona. Vostè descobrirà unes vistes espectaculars del paisatge al llarg dels recorreguts a peu per la Costa Brava, Serra de l’Albera i la muntanya del Montgrí i els senders de Ronda al costat del mar. Vostè gaudirà de la millor excursió guiada de Catalunya.
Gaudint d’ excepcionals vistes de la Costa Brava, sentint com les ones sacsegen les parets de les cales, movent-se a l’ombra dels pins mediterranis, copsant el silenci, barrejant-se amb l’entorn, caminarà pas a pas. Mentre respira profundament, se sentirà com els habitants d’aquesta terra, compartint la seva creativitat i el seu art.

Dades tècniques
Cada recorregut està dissenyat per a satisfer una gran varietat de nivells. Sabem que el seu ritme pot variar d’un dia a l’altre. Presentem una sèrie d’opcions de quilometratge, a decidir què i quant vol fer.
Nivell 1 i 2 Per a tothom; Vistes de la costa fantàstiques pel Camí de Ronda, al costat del mar. Passeig de 2h.
Nivell 3 i 4 Esport; Assolir la part superior del Montgrí fins arribar a la platja. 5h de caminada.
Nivell 5 Avançat; Senderisme de llarga distància des de la Serra de l’Albera fins a la costa, Cap de Creus. 7h de caminada.


Language: Catalan

Place: Costa Brava

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Light

Duration Service: Una jornada

Price EU - Euro: 200€ (preu per un grup de màxim 7 persones)

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat i calendari d'activitats


Not included:

No inclou àpats.

Video:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.