Sagrada Familia en privat

Sagrada Familia en privat

1326

La Sagrada Familia va ser el somni d’ un gran home, l’arquitecte Antoni Gaudi…. i avui s’ha convertit en el somni de tot un poble, el somni de TOTS. Us proposem fer una visita privada exclusiva, sense fer cues ni reserves, ( ens encarreguem nosaltres), del Temple Expiatori de la Sagrada Familia, d’un dels Monuments mes visitats al món de la má d’un guia oficial.
La visita comença amb els origens i l’historia de la construcciò a finals del segle XIX, amb una explicaciò del contexte social de l’época per donar pas al projecte d’en Gaudì. Despres de la presentació, ens adreçarem a l’interior del Temple per descobrir la Façana del Neixament, per observar la simbologia i els detalls de la Biblia en pedra esculpida pel mateix artista en vida. Continuarem amb l’interior, un bosc màgic s’obrirà davant vostre per fer-vos sentir la màxima expressiò de l’espiritualitat concebuda per Gaudì i construida un segle desprès de la seva mort. Tot seguit continuarem fins la Façana de la Passiò, per comprendre el Sacrifici de Jesùs en pedra creada per Josep Maria Subirachs. Si us animeu podrem encara continuar amb l’edifici de les Escoles, com a simbol de la solidaritat i essència del Modernisme i tambè visitar el Museu per concloure i apreciar els projectes, maquetes i fotografies de l’historia de la cultura de la nostra Terra.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2.5h

Price EU - Euro: A confirmar

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility
Deaf
Visually impaired

Service Schedule:

Consultar disponibilitat


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.