Ruta de Pregàries i Convents a Barcelona

Convents Raval Barcelona

Ruta de Pregàries i Convents a Barcelona

Convents Raval Barcelona
1919

Temps era temps que quan alguna institució religiosa volia instal·lar-se a Barcelona, l’únic lloc on hi havia espai lliure era el Raval. Passejarem per la zona d’Horts i Convents , descobrirem la seva ubicació i ens sorprendrem de les seves múltiples reconversions com a Museus, Llibreries, Bars i Restaurants….un canvi “d’hàbits” que malgrat tot segueix fent un  bon servei a la comunitat.  

El servei que oferim a les persones amb mobilitat reduïda s’adapta a les seves necessitats, tant en el ritme i cadència de la ruta, com en el disseny dels trajectes amb absència de barreres arquitectòniques . Ens hem implicat en la voluntat de fer accessibles el 99% de les rutes que oferim i per aquest motiu volem incloure tant als usuaris amb diversitat funcional com al col·lectiu de la gent gran. Passejarem sempre al vostre ritme.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: La durada aproximada de les rutes és d'una hora i mitja a dues hores. Visites privades, a convenir (durada de 2 a 3 hores)

Price EU - Euro: Les rutes tenen un preu de 12€.

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

Consultar calendari de visites guiades


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.