Reus: Guided Tour for local students of English

Plaça Mercadal Reus English tour

Reus: Guided Tour for local students of English

Plaça Mercadal Reus English tour
746

Yeah! Why not? If you are an intermediate English student join this tour to practice both your listening and speaking skills while you know about Reus. We learn about its most notable buildings and streets, remarkable people, traditions and other curiosities.
Throughout the tour, you learn new vocabulary related to history, architecture and art. In addition, you will be invited to answer questions in order to participate in the experience and practice your oral expression.

Recommended to intermediate English learners.
<-- Mari Carmen Granados-->


Language: English

Place: Reus

Province: Tarragona

Country: Spain

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 1'5 hours

Price EU - Euro: 15€ / person

Accessibility:

Service Schedule:

Wednesdays at 6 p.m.


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.

Author: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.