Reus, Gaudí & Domènech i Montaner

Reus, Gaudí & Domènech i Montaner

2518

Visita guiada per conèixer els orígens de Gaudí a la seva ciutat i l’obra de Domènech i Montaner a Reus. La ruta comença amb la visita guiada al Gaudí Centre Reus, un modern centre d’interpretació dedicat a l’obra i vida de Gaudí. A continuació ens aproparem a la casa natal de Gaudí (exterior) per parlar dels seus orígens familiars i la seva infantesa. Seguidament, veurem les façanes modernistes de Lluís Domènech i Montaner, una altre geni que treballà en diverses obres a la ciutat de Reus. Veurem els exteriors de Casa Navàs, Casa Rull i també l’interior de Casa Gasull, un obra noucentista de l’arquitecte barceloní. Per acabar la visita farem un tast d’olis comentat a Casa Gasull.


Language: Catalan

Place: Reus

Province: Tarragona

Country: Catalunya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2h 30min

Price EU - Euro: 15

Accessibility: Visually impaired

Service Schedule:

Dissabte - Diumenge : 11:00 - 20:00
Diumenge: 11:00-14:00


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.

Author: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.