Permission denied

Raquetes de neu al petit Canadà

170

Excursió guiada amb raquetes de neu als estanys del petit Canadà. Ruta fantàstica amb un paisatge excepcional i un entorn meravellós. Recorregut circular, variat i divertit, per boscos subalpins, estanys d’alta muntanya i amb extenses vistes al Carlit, el Canigó i els Perics. Aquesta excursió ens permetrà conèixer alguns dels nombrosos estanys de la zona lacustre de les Bulloses, dins del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans i al límit de l’Alta Cerdanya, el Conflent i el Capcir.
Ruta per persones amb una bona condició física que vulguin iniciar-se a les raquetes de neu. Aprendrem a progressar correctament amb les raquetes de neu, coneixerem curiositats sobre la neu i la muntanya hivernal, la història de la Bullosa, la formació dels estanys, descobrirem els rastres de la fauna, les adaptacions dels éssers vius per viure ens aquest ambient tan inhòspit i extrem, i per què, a aquest lloc, li diuen el petit Canadà.
Nosaltres ens cuidarem de gestionar el risc i trobar el millor camí: vosaltres només heu de desconnectar i gaudir de la muntanya i la natura.

• Exigència física: moderada
• Dificultat tècnica: pendents pronunciats, terreny complicat, creuament de rius sense pont.
• Distància: 12 km
• Desnivell: +/- 440 m
• Altitud màxima: 2.000 m
• Època: de gener a març
• Preu: 50€/persona IVA INCLÒS (mínim de 4 persones)
• Raquetes i bastons inclosos en el preu.


Language: Catalan

Place: Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans

Province: Capcir

Country: França

Activity level: Medium

Duration Service: 8:00h

Price EU - Euro: 50

Accessibility: Deaf

Service Schedule:

Consulteu disponibilitat


Not included:

L’activitat inclou:
Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents i responsabilitat civil, organització i gestió tècnica del grup, les raquetes i els bastons i assessorament de com utilitzar-les.

No inclou:
El transport, lloguer de material, àpats i begudes, pernoctacions i qualsevol ítem no inclòs dins l’apartat “inclou”.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.