Raquetes de neu al petit Canadà

Raquetes de neu al petit Canadà amb guia de muntanya
866

Excursió guiada amb raquetes de neu als estanys del petit Canadà. Ruta fantàstica amb un paisatge excepcional i un entorn meravellós. Recorregut circular, variat i divertit, per boscos subalpins, estanys d’alta muntanya i amb extenses vistes al Carlit, el Canigó i els Perics. Aquesta excursió ens permetrà conèixer alguns dels nombrosos estanys de la zona lacustre de les Bulloses, dins del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans i al límit de l’Alta Cerdanya, el Conflent i el Capcir.
Ruta per persones amb una bona condició física que vulguin iniciar-se a les raquetes de neu. Aprendrem a progressar correctament amb les raquetes de neu, coneixerem curiositats sobre la neu i la muntanya hivernal, la història de la Bullosa, la formació dels estanys, descobrirem els rastres de la fauna, les adaptacions dels éssers vius per viure ens aquest ambient tan inhòspit i extrem, i per què, a aquest lloc, li diuen el petit Canadà.
Nosaltres ens cuidarem de gestionar el risc i trobar el millor camí: vosaltres només heu de desconnectar i gaudir de la muntanya i la natura.

• Exigència física: moderada
• Dificultat tècnica: pendents pronunciats, terreny complicat, creuament de rius sense pont.
• Distància: 12 km
• Desnivell: +/- 440 m
• Altitud màxima: 2.000 m
• Època: de gener a març
• Preu: 50€/persona IVA INCLÒS (mínim de 4 persones)
• Raquetes i bastons inclosos en el preu.


Language: Catalan

Place: Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans

Province: Capcir

Country: França

Activity level: Medium

Duration Service: 8:00h

Price EU - Euro: 50

Accessibility: Deaf

Service Schedule:

Consulteu disponibilitat


Not included:

L’activitat inclou:
Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents i responsabilitat civil, organització i gestió tècnica del grup, les raquetes i els bastons i assessorament de com utilitzar-les.

No inclou:
El transport, lloguer de material, àpats i begudes, pernoctacions i qualsevol ítem no inclòs dins l’apartat “inclou”.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.