Parc Samà sketching tour

Sketching tour al Parc Samà a Cambrils
1513

Coneix la història del Parc Samà, un dels espais més inspiradors de la comarca del Baix Camp.  Aquest jardí privat situat al terme de Cambrils, va ser construït per Salvador Samà a finals dels segle XIX. Un espai que recull la influència colonial portada pels seus antecessors indians.
Al llarg de la visita us proposarem diferents excercicis amb els quals podreu crear esbossos amb diferents tècniques.

No és necessari un nivell avançat de dibuix. Cal portar aquarel·les i suport per pintar.

A càrrec de M.Carme Granados i Mar Ramos.

Mª Carme Granados, Guia Oficial de Turisme de Catalunya, llicenciada en Història de l’Art i Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural. Es dedica al guiatge turístic des de l’any 2010. L’any 2013 crea l’empresa La teva ruta , la qual ofereix visites guiades a nombroses poblacions de les províncies de Tarragona i Barcelona.

Mar Ramos, artista del territori, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb especialització de Postgrau en Funcions del Dibuix i Màster en formació del professorat de Dibuix, també s’ha dedicat a formar-se en l’ús dels recursos didàctics del patrimoni cultural.

Ha col·laborat en diferents projectes culturals i educatius, interessada en la difusió de l’educació artística fora dels àmbits acadèmics. Actualment combina la docència artística amb la gestió d’activitats en l’àmbit museístic.


Language: Catalan

Place: Cambrils

Province: Tarragona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 3 hores

Price EU - Euro: 20€ adults i 11,50€ els nens (8-14 anys)

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar dates programades a la guia


Not included:

Cal portar aquarel·les i suport per pintar.

L'entrada al Parc Samà està inclosa en el preu.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.