Montjuïc, la muntanya màgica

Montjuïc, la muntanya màgica

1707

Descobreix l’important patrimoni natural, cultural i històric de Montjuïc i visita el Poble Espanyol, una joia poc valorada
Montjuïc ha tingut sempre un paper importantíssim en la història de la ciutat. D’antic cementiri dels jueus i inesgotable cantera de Barcelona fins a seu de la Segona Exhibició Internacional i dels Jocs Olímpics, passant per lloc privilegiat d’esbarjo i refugi de treballadors sense sostre.

Aquest tour ens permetrà conèixer alguns del esdeveniments més importants que han tingut lloc a la muntanya; visitar alguns dels equipaments culturals i esportius més destacats (Estadi Olímpic, Palau Nacional, Caixaforum, Castell-fortalesa; Palau Sant Jordi, el Teatre Grec, la Fundació Miró…); explorar jardins i parcs de tot tipus; i gaudir de vistes spectaculars.

El tour inclou una visita al Poble Espanyol i/o al castell.


Language: Català

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Apte per a tothom

Duration Service: 4 hores (mig dia) / 8 hores (dia sencer)

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Tots els dies


Not included:

El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i podem visitar altres equipaments: Palau Nacional, Fundació Miró, Caixafòrum, l’Estadi Olímpic, etc.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.