Mercat del formatge a Alkmaar

Visita guiada al Mercat del Formatge de Alkmaar
577

Diuen que a “Alkmaar comença la victòria” però sabeu a quina victòria es refereixen? Què devia passar als voltants al 1573 per a que a partir d’aquí, els Holandesos se sentissin forts per lluitar contra aquells invasors espanyols que els havien tingut quasi vuitanta anys sota el seu domini? Quina relació té això amb l’actual mercat del formatge?
I parlant del mercat: com es feien els negocis fa cinc segles? Quin paper tenia cada habitant en un dels mercats setmanals més importants de la ciutat?
Per descobrir això i més només cal visitar aquesta població i tots els dubtes se us seran resolts.

Si el que es vol és visitar en català una ciutat fora de la perifèria cosmopolita d’Amsterdam però que conté l’encant 100% holandès, aquesta és la ciutat d’Alkmaar. Visitarem el famós mercat del formatge d’aquesta típica ciutat.

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Language: Catalan

Place: Alkmaar

Province: Holanda Septentrional

Country: Holanda

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibility:

Service Schedule:

Dies de la setmana: cada divendres d’abril a setembre.
Hora i punt de trobada: A les 10 del matí davant l’estació de tren d’Alkmaar.


Not included:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.