Mas Miró Sketching Tour (català)

Sketching tour
400

El Mas Miró es troba en una esplèndida finca situada al terme de Mont-roig (Baix Camp) en la qual trobem no només la residència sinó també la casa dels masovers que Miró va pintar en el seu famós quadre La Masia. Visitarem l’interior del Mas, les seves estances, el celler i el taller que Miró va fer construir per a crear les seves primeres obres escultòriques.
Parlarem de la seva història familiar, de la seva personalitat i del seu univers artístic mentre coneixeu amb detall les seves obres gestades en aquest lloc. Al llarg de la visita us convidarem a realitzar la vostra creacions utilitzant diferents tècniques i materials, alguns fins i tot inusuals com com el vi i elements de la terra, amb els quals farem una obra land art. Una experiència que us animarà a experimentar i a jugar amb l’art!
El material l’incloem nosaltres i serà prèviament desinfectat i separat per packs individuals o familiars. Seguirem el protocol de seguretat establert per la Fundació Mas Miró Mont-roig.

A càrrec de M.Carme Granados, Guia Oficial de Turisme de Catalunya llicenciada en Història de l’Art i Mar Ramos, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb especialització de Postgrau en Funcions del Dibuix.


Language: Catalan

Place: Mont-roig

Province: Tarragona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2,5 hores

Price EU - Euro: 29€ adults i 22€ nens (8-14 anys) i majors de 65 anys.

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Inclou entrada al Mas Miró.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.