Los humedales del Baix Empordà y el cultivo de arroz

Arrossars Empordà

Los humedales del Baix Empordà y el cultivo de arroz

Arrossars Empordà
2189

Ruta a pié para conocer los humedales de el Baix Empordà y si cultivo principal, el arroz. Recorreremos la zona de campos para conocer el sistema de regadío, el proceso del arroz,… conoceremos in situ los principales depredadores y las soluciones aplicadas, y acabaremos siguiendo el curso del Daró Vell hasta llegar a su desembocadura al mar y disfrutar de unas vistas a las islas Illes Medes que te invitarán a la contemplación.

No quisiera que os fuerais de Pals sin haber disfrutado de unos de los paisajes más hermosos de el Empordà. Y si a la vez este viaje contemplativo lo complementamos con la historia del lugar y del arroz, este espacio tendrá un sitio privilegiado en nuestra propia lista de lugares especiales.


Language: Spanish

Place: Pals

Province: Girona

Country: España

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: Una mañana

Price EU - Euro: a partir de 110 €

Accessibility:

Service Schedule:

De Martes a Domingo, horarios a convenir


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.

Author: Sandra Bisbe

Molt bones, sóc la Sandra Bisbe Lluís. Nascuda a l’Empordà, gaudeixo cada dia del que ens brinda aquesta bonica terra. Des d’aquell 96 que vaig esdevenir Guia Oficial de Turisme ha plogut molt, i els anys m’han ensenyat que no hi ha res millor que ser amfitrió a la teva pròpia terra. Una de les raons per les quals he creat aquestes rutes, i no unes altres, és perquè les arrels tiren. Diuen que cal saber d’on venim per saber qui som, i sempre he tingut una gran curiositat per conèixer la història de la meva gent i del meu poble. Tots som fills d’una història familiar, la qual alhora forma part d’una de col.lectiva. Les meves rutes parlen d’històries col.lectives, però sempre partint d’una investigació familiar. Per mi aquesta connexió emocional ha estat la condició sine qua non per el.laborar les rutes i transmetre-les amb la mateixa emoció amb què les sento. Les entrevistes personals – a familiars, amics i veïns del poble – per conèixer de viva veu testimonis de vida; la recerca documental en arxius; i el recolzament en la premsa i en les imatges de l’època són el pal de paller de les meves rutes i totes elles configuren part de la història social contemporània empordanesa. M’agradaria molt poder-vos explicar la meva particular manera de veure l’Empordà. Sereu molt benvinguts!