Llegim les parets del Barri Gòtic

Visita guiada privada al Barri Gòtic de Barcelona

Llegim les parets del Barri Gòtic

Visita guiada privada al Barri Gòtic de Barcelona
863

Us proposem fer una passejada pel Barri Gòtic de Barcelona. Tranquil·lament i aturant-nos davant d’un munt de detalls que segur que heu vist però que potser no us heu mirat. Empremtes d’un passat que de vegades trobem en forma d’edifici, de carrer, de tradició, o d’inscripció a la paret.

Passejarem pels centres de poder més importants de la ciutat durant l’Edat Mitjana. Alguns d’ells encara segueixen sent-ho avui en dia. D’altres potser només conserven el record d’allò que van ser. Però tots ells ens ajuden a entendre quin va ser el paper de Barcelona en aquells temps i com era la vida quotidiana dels seus habitants.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2h 30

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

De dilluns a diumenge, de 9'30 a 16'30


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.