Les botigues emblemàtiques de Barcelona

Botigues emblemàtiques de Barcelona

Les botigues emblemàtiques de Barcelona

Botigues emblemàtiques de Barcelona
1763

Ruta guiada: Les botigues exerceixen un paper molt important en la vida quotidiana de Barcelona ja que són l’espai on es produeix l’activitat més dinàmica de la ciutat. Les botigues s’han d’adaptar als canvis dels gustos, als canvis tecnològics  i als canvis generacionals. Algunes botigues han aconseguit mantenir-se al llarg dels anys i per aquesta raó han esdevingut emblemàtiques, cada cop en queden menys.

El servei que oferim a les persones amb mobilitat reduïda s’adapta a les seves necessitats, tant en el ritme i cadència de la ruta, com en el disseny dels trajectes amb absència de barreres arquitectòniques . Ens hem implicat en la voluntat de fer accessibles el 99% de les rutes que oferim i per aquest motiu volem incloure tant als usuaris amb diversitat funcional com al col·lectiu de la gent gran. Passejarem sempre al vostre ritme.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: B

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: La durada aproximada de les rutes és d'una hora i mitja a dues hores. Visites privades, a convenir (durada de 2 a 3 hores)

Price EU - Euro: Les rutes tenen un preu de 12€.

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

Consultar el calendari de visites guiades.


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.