La llum de Cap de Quers

Llum de Cap de Quers

La llum de Cap de Quers

Llum de Cap de Quers
2488

Ruta a peu per la PUNTA DEL PARC NATURAL DE CAP DE CREUS

Viure l’experiència de presenciar la sortida del sol des de Cap de Creus és gaudir d’uns instants que quedaràn per sempre gravats a la teva memòria.

Itinerari circular per l’extrem més oriental del Parc Natural del Cap de Creus tot descobrint el què aquesta magnífica terra amaga. Indret on els Pirineus acaben, endinsant-se a la mar Mediterrànea. Paisatge d’extraordinària bellesa per la seva llum, el rocam inhòspit, la seva geologia i les seves històries de grans i experts navegants.

Què descobrir? A través del recorregut ens sumergirem en la història geològica de la Terra i entendrem la creació dels Pirineus. Mes enllà del inhòspit rocam, contemplarem d’avast de l’extens mar que envolta el Cap de Creus ( 1r Parc Natural marítim-terrestre declarat a Catalunya l’any 1992 i espai especialment protegit pels seus grans valors faunístics, botànics i geològics).

Edats recomanades: Adults i nens a partir de 10 anys.

Voleu ampliar els detalls d’aquesta ruta guiada a peu pel Parc Natural del Cap de Creus a la web de Rutes Cadaqués.


Language: Catalan

Place: Cap de Creus

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Light

Duration Service: 2h 30min (3,5 km)

Price EU - Euro: 25 €

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat


Not included:

Cal portar: Equipament amb roba adecuada (impermeable), bon calçat (de canya alta) ,ulleres de sol, crema solar, aigua i menjar.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.