La Guerra Civil a Barcelona

Guerra Civil - Barcelona

La Guerra Civil a Barcelona

Guerra Civil - Barcelona
1672

Un apassionant recorregut per entendre com es va viure la Guerra Civil a Barcelona
Passejant avui pels carrers de Barcelona resulta difícil imaginar els sentiments, sensacions i esdeveniments que tingueren lloc als carrers de la ciutat durant la llarga i cruel guerra civil española, una guerra que va costar la vida a quasi un milió de persones, l’exili de centenars de milers i l’arribada al poder del general Franco.

Com es va arribar a la guerra? Per què va fracassar el cop militar? Qui eren els anarquistes? Com va viure Barcelona la seva particular revolució? Què va pasar durant els famosos “fets de maig”? Quan i per què es va perdre la guerra?

Aquest tour tracta de donar resposta a alguna d’aquestes preguntes i imaginar el que va passar a Barcelona durant la guerra prenent com a referència les vivències de George Orwell recollides al seu llibre “Homenatge a Catalunya”, una crònica molt subjectiva sobre la seva experiència a la Barcelona revolucionària i al front d’Aragó.


Language: Català

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Apte per a tothom

Duration Service: 2 o 4 hores

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Tots els dies.


Not included:

Aquest tour pot completar-se amb una visita a algun dels refugis antiaeris de la ciutat.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.