La Casa Coll i Regàs com a mostra d’una època

1133

Una parada obligada per tots aquells apassionats de l’art, l’arquitectura, i l’època del Modernisme és descobrir el projecte d’una casa que esdevé una obra d’art per la vida quotidiana: la Casa Coll i Regàs de Mataró propietat de la Fundació Iluro i un exemple de l’inici d’una trajectòria esplendorosa de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, fill de Mataró.

Accedint a les diverses estances de la planta noble descobrirem les novetats tècniques i la concepció dels espais pel que fa a lluminositat, distribució, amplitud, disseny i higiene que asseguraven les màximes comoditats per la vida diària. Amb l’ajuda de plànols, parlarem de la idea original del projecte i les curioses solucions que incorpora l’arquitecte.

La visita guiada ofereix la possibilitat de mostrar documents històrics de l’arxiu familiar de Joaquim Coll i Regàs per entendre la figura d’un empresari dedicat i compromès socialment degut a la seva profunda religiositat. A través de les lectures de publicacions de l’època, descobrirem el reconeixement que va rebre el propietari de la fàbrica Sobrinos de Antonio Regàs per les seves actituds reformistes.


Language: Catalan

Place: Mataró

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 60min visita guiada + 60min visita lliure

Price EU - Euro: 100€ grups màx 25 persones

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

Dijous i diumenges a les 12h
Divendres i dissabtes a les 18h


Not included:

Està inclòs un cafè o infusió a la terrassa-jardí després de la visita!

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.