La Casa Coll i Regàs com a mostra de les arts modernistes

1069

La Casa Coll i Regàs obra de l’arquitecte Puig i Cadafalch ens permet descobrir-la des del punt de vista més artesanal. El Modernisme va fer possible la recuperació de les tècniques artesanals i constructives tradicionals tot combinant-les amb materials i tècniques modernes per tal d’aconseguir productes millors i més competitius, tot lligat a la incorporació de sistemes moderns de distribució comercial per satisfer la demanda creixent de propietaris com Joaquim Coll i Regàs.

La Casa Coll i Regàs és un exemple d’aquesta fructífera combinació. La visita guiada ens acosta a les arts aplicades presents a la casa: pedra, fusteria, forja, esgrafiats, ceràmica i mosaics hidràulics. Aquesta proposta ens fa entendre els oficis artesanals i les seves tècniques de treball, especialment el procés d’elaboració dels esgrafiats que expliquem mitjançant eines i materials originals, així com suports àudiovisuals.

Entrem al món de les arts aplicades per unes hores i descobrim com les anomenades arts menors van ser elevades a la categoria d’art a principis del segle XX.


Language: Catalan

Place: Mataró

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 60min visita guiada + 60min visita lliure

Price EU - Euro: 100€ grups màx 25 persones

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

Dijous i diumenge a les 12h
Divendres i dissabte a les 18h


Not included:

Hi ha inclòs un cafè o infusió a la terrassa-jardí al final de la visita!

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.