La Barcelona gremial

gremis Barcelona

La Barcelona gremial

gremis Barcelona
1860

Un tour per a descobrir la Barcelona medieval i entendre l’important paper que els gremis han tingut en el desenvolupament de la nostra ciutat
A què es dedicaven els flassaders? Què feien els freners? Per què el carrer Blanqueria no era un bon lloc per passejar? Per on passava el famós Rec Comtal? Què són les cofradies? Què eren els tapins ? Qui formava part de la famosa Coronela?

Els gremis, agrupacions d’artesans dedicats a un mateix ofici, van ser un dels elements més destacats de la Barcelona medieval i moderna, i van funcionar fins el segle XIX. Cada gremi s’instal·lava en un mateix carrer i acostumaven a formar cofradies, és a dir, associacions de carácter religiós sota l’advocació d’un sant protector o patró.

Aquest tour guiat per Ciutat Vella us permetrà esbrinar l’origen de molts carrers, descobrir vells oficis i entendre l’important paper que els gremis i menestrals han desenvolupat durant tota la història de la ciutat.

Aquest tour inclou una visita a la Catedral.


Language: Català

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Apte per a tothom

Duration Service: 2 o 4 hores

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Tots els dies


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.