La Barcelona del 1714

Fossar de les Moreres

La Barcelona del 1714

Fossar de les Moreres
768

El dia que Carles II d’Àustria, rei de las Españas va morir, Barcelona era una de les ciutats comercials més actives del món. Al seu port hi arribaven productes dels 5 continents i molts dels seus habitants estaven acostumats a gaudir del bo i millor que aquella riquesa comercial els oferia.

Poc podien imaginar que uns quants anys després viurien un dels episodis més tristos i a la vegada èpics de la història de Catalunya.

Passejant pel Born, us parlarem de com Barcelona va tornar a ser la cort d’un rei, en Carles III d’Àustria, i de com els seus habitants, organitzats amb la Coronela van lluitar fins al final per evitar la victòria d’un altre, Felip V de Borbó, que va acabar imposant-se en un dels majors setges militars desplegats fins aquell moment.
Però també us explicarem com era el dia a dia d’aquella gent que segurament mai van imaginar que acabarien sent els grans defensors dels drets i les llibertats de Catalunya.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2h 30

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

De dilluns a diumenge, de 9'30 a 16'30


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.