Itinerari Barcelona & Sardenya

Barcelona i Sardenya

Itinerari Barcelona & Sardenya

Barcelona i Sardenya
3377

El nostre recorregut comença a Barcelona, ciutat cosmopolita, rica en història i en arquitectura, important centre cultural i quarta ciutat mes turística d’Europa, on trobem el principal port de creuers del Mediterrani.
Sardenya és la segona illa més gran del Mediterrani. Hi descobrirem una de les civilitzacions més antigues que es coneixen, i que data de l’edat del bronze: la nuràgica, cultura misteriosa que ens acompanyarà durant tota la visita i que, a poc a poc, anirem descobrint.
Paradís ple de contrastos, tant pel que fa a la gent, a la gastronomia, a la història, a les tradicions i a les expressions folklòriques.
Illa salvatge i turística alhora, triada per la jet-set mundial per passar-hi les vacances, amb uns paisatges magnífics, amb naturalesa encara en estat pur.
Dies d’encís que ens permetran conèixer els tresors que guarda el litoral mediterrani i la seva gent, i que, segur, ens deixaran amb el desig de repetir l’experiència.

1r dia
Arribada a Barcelona. Trobada amb la guia.
Panoràmica de la ciutat, amb visita pel centre històric: el Barri Gòtic, la Catedral i el barri de la Rivera, antic barri de pescadors, on es troba la magnífica església de Santa Maria del Mar.
Continuació de la panoràmica fins a la plaça d’Espanya i la muntanya de Montjuïc, des d’on es contempla una esplèndida vista de tota la ciutat i del port.
Arribada a l’hotel, instal·lació i sopar. Després de sopar, panoràmica nocturna i temps lliure pel centre de la ciutat.

2n dia
Visitarem el món d’Antoni Gaudí: el Parc Güell, el Temple de la Sagrada Família i les cases Batlló i la Pedrera. Menjar típic: paella o tapes.
Temps lliure a la Rambla, el carrer més popular de la ciutat, on hi ha el mercat de la Boqueria, botigues, artistes, cafès, restaurants…

3r dia
Visita a la Muntanya de Montserrat, situada a 60 Km de Barcelona. Rodejada d’un imponent paisatge, hi ha la Basílica de Montserrat, que guarda la imatge de la patrona de Catalunya, la Verge Negra, la Moreneta.
Retorn cap a Barcelona i temps lliure per continuar visitant individualment la ciutat: museus (Picasso, Miró, MANAC, Estadi FC Barcelona…), botigues, parcs públics, l’aquari, el passeig Marítim…
A la nit, embarcament al ferri Grimaldi Lines en direcció a Puerto Torres, a Sardenya (possibilitat de fer el viatge amb avió). Trobada amb el guia, que els acompanyarà durant tota la seva estada a l’illa.

4t dia
Arribada del grup a Porto Torres. Prosseguim cap a l’Alguer, amb l’esmorzar a l’hotel.
A la tarda visitarem la Grotte Nettuno, la cova càrstica més espectacular de Sardenya. S’arriba amb vaixell, partint del port de l’Alguer cap al Capo Caccia, esplèndid promontori calcari a 12 km de la ciutat (durada de l’excursió: 2 h 30 m).
Tornada al port i visita del nucli antic: animació, la catedral d’estil gòtic català, l’església de Sant Francesco i les boniques places i bastions amb vista panoràmica sobre el mar. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

5è dia
Sortint de l’hotel prendrem la carretera en direcció a Bosa, des d’on contemplarem bellíssimes panoràmiques. La ciutat, situada a l’estuari del riu Termo, va ser fundada en època medieval per la família genovesa dels Malaspina. Bosa conserva la seva atmosfera d’antic llogarret medieval i, en el cim del pujol de Serravalle, encara s’alcen les ruïnes de l’antic castell del segle XII.
Continuarem cap a Ittiri, on degustarem un menjar típic amb els pastors, basat en les especialitats de la cuina agropastoral sarda.
A la tarda continuarem cap al Nuraghe S i Antine, el vestigi més imponent i important de la civilització nuràgica de l’illa.
Tornada a l’hotel, sopar i allotjament. Dinar al restaurant.
Continuació cap a Olbia, la capital de la Gallura, situada a l’interior del Golf del mateix nom. Visita de la Basílica de Sant Simplicio, església del segle XII, d’estil romànic de Pisa.
Sopar i allotjament.

7è dia
Sortida de l’hotel vers la Costa Esmeralda, recorrent la carretera de la costa. Parada i visita a Porto Cervo, la petita capital de la zona costanera mes coneguda de Sardenya. Continuem per la costa cap a Santa Teresa de Gallura, situada a l’extrem més al nord-est de l’illa.
Dinar en un restaurant.
A la tarda, continuació cap a Castelsardo, on visitarem l’antic llogarret medieval, que va ser fundat per l’important família genovesa dels Doria a principi del segle XII.
Temps lliure per comprar records i productes artesanals sards. Possibilitat de fer una degustació de licor de la Murta i altres productes típics.
Continuació fins a Porto Torres. Sopar i allotjament.
Al matí, embarcament a bord del ferri de la societat Grimaldi i tornada cap a Barcelona.


Language: Catalan

Place: Barcelona - Sardenya

Province: Barcelona - Sardenya

Country: Espanya - Itàlia

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 7 dies

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

A consultar


Not included:

Viatges, transports, allotjament, àpats i entrades a zones museïtzades.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.