Itinerari 1 dia al Delta de l’Ebre

Visita guiada Delta del Ebre - Conficon

Itinerari 1 dia al Delta de l’Ebre

Visita guiada Delta del Ebre - Conficon
1298

En primer lloc ens trobarem amb el guia local a l’ECOMUSEU, Centre d’Informació del Parc Natural situat al municipi de Deltebre.
En aquesta visita el guia explicarà les principals característiques del Delta, des de la seva història fins la evolució que ha tingut amb el pas del temps, així com la fauna i la flora que existeix a l’ecosistema del Parc.
A l’Ecomuseu podem observar els diferents ambients que existeixen en tota la seva extensió, sense oblidar que és una zona humida modificada per la mà del home i actualment protegida.
Rius, llacunes, arrossals, etc…formen part de l’ecosistema que podem contemplar.
Desprès ens desplaçarem a la desembocadura del riu Ebre on es realitzarà un viatge en ‘Golondrina’ (preu no inclòs) fins la desembocadura del riu, passant per diferents illes (Buda i San Antoni) llacunes (Garxall) i podent observar tota la zona on el riu s’uneix amb el mar (actual i antigament) pararem a dinar a un restaurant típic.
Per la tarda es visitaran les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada, on podrem observar diferents aus que viuen al parc: flamencs, garses, ànecs, fotges, etc, depenent de l’època de l’any.
També visitarem la Casa de Fusta, centre d’informació del parc i museu dedicat a les llacunes i amb una col·lecció ornitològica de 182 exemplars.

En cas de que estiguin interessats en una ruta de 1/2 dia, no dubtin en consultar-nos.

Aquesta visita només es fa per a grups


Language: Catalan

Place: Deltebre

Province: Tarragona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 1 dia

Price EU - Euro: Consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Consultar a la guia

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.