Horta: laberint & Can Masdeu

Horta - Laberint

Horta: laberint & Can Masdeu

Horta - Laberint
1784

Un tour semi urbà que combina una visita guiada al barri d’Horta i el seu famós Laberint amb una excursió per Collserola
Horta encara conserva un cert aire del poble que va ser. Caminant pel carrer d’Aiguafreda, el més emblemàtic del barri, hom pot tenir la impressió de no ser a Barcelona, sinó en aquell bonic poble a l’est de Barcelona ple de safarejos i pous que aprofitaven les aigües clares i transparents dels nombrosos torrents que baixen de Collserola.

Aquest recorregut pel barri ens permetrà visitar els racons més interessants de l’antiga vila d’Horta i descobrir els secret del Jardí Romàntic del Laberint, una veritable joia natural i arquitectònica. El tour acaba amb una excursió per la serra de Collserola fins a Can Masdeu, una vella masia “okupada” des de fa volts anys i convertida en tot un símbol de la ciutat i del moviment “okupa”.

El tour inclou una visita al Parc del Laberint d’Horta.


Language: Català

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Apte per a tothom

Duration Service: 4 hores

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

Tots els dies.


Not included:

El tour també pot incloure una visita a la rèplica del Pavelló de la República, amb un important fons documental de la Guerra Civil.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.