Excursió Pirineus – Parc Nacional (4 dies)

Hiking Pyrenees
1237

4 dies d’ Excursio Pirineus al voltant del Parc Nacional.
Aquesta es ruta de 4 dies de Excursió Pirineus al Parc nacional d’Aigüestortes practicant senderisme en el millor Parc Nacional d’Espanya. També visitarà Taüll que es un típic poble de muntanya situat a 1520 metres d’altitud, a més Vostè estarà al cor dels Pirineus i veure el pur estil romànic.
Reservi per a vostè els millors allotjaments a Boi ‘s Valley. Podem subministrar trasllat des de Barcelona amb el nostre guia.

Senderisme i escalada al Parc Nacional d’Aigüestortes és una activitat molt agradable, es pot triar entre tot tipus d’escalada, escalada de esportiva i rutes multipitch, sempre en un excel·lent granit sòlid mentrestant vostè està en un lloc molt salvatge. Hi ha molts llocs d’escalada esportiva a la zona principal coneguda com Cavallers, també llargues rutes alpines que estan només a una hora de caminada des de la zona d’aparcament. Les línies verticals de granit en l’àrea de Comalestorres amb una paret de 230 metres de llarg. Preparem per a vostè les rutes d’escalada d’alta qualitat i els senders multipitch increïbles que vostè tindrà en compte forewher. allotjament.

Opcions:
Hem preparat varis nivells d’actividad, Vostè decideix el nivel que Vostè desitja realitzar segons les hores de senderismo diari.
Nivell 1 i 2 Par a tots, Fantàstiques vistes del Parc Nacional . 4h de senderisme cada dia.
Nivell 3 i 4 Esportiu, 5 h de sendrisme cada dia.
Nivell 5 per a experts, 7 h de senderismo cada dia.


Language: Catalan

Place: Pirineus

Province: Lleida

Country: Espanya

Activity level: Medium

Duration Service: 4 dies

Price EU - Euro: 500 € (preu per un grup de fins a 7 persones)

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat


Not included:

El preu inclou:
4 Dies Guia de muntanya. Senderisme o escalada en roca amb una guia de muntanya. Tots els snaks diaris. Segur d’accidents.
El preu no inclou:
Transport fins al primer punt de trobada i des del punt de sortida. Trasllat des de Barcelona, ​​Girona o aeroport i trasllat segons programa. Si us plau pregunteu-nos. Allotjament a Hostal o cabana, es paga en el lloc. Tot l’esmorzar i 3 sopars. Alberg o cabana pot proporcionar. Dinar, (es poden demanar dinars en l’allotjament). Bitllets per al Museu. Activitats fora del programa. Despeses personals. Qualsevol article no esmentat específicament en el programa.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.