Els pirates de Cadaqués. Quins pirates?

Pirates de Cadaqués visita guiada

Els pirates de Cadaqués. Quins pirates?

Pirates de Cadaqués visita guiada
2463

Juga amb família i descobreix els pirates de Cadaqués i els seus tesors amb un joc de pistes!
Amb la ruta Els Pirates de Cadaqués busca el tresor fem viure al visitant una experiència única a través d’un joc de pistes i d’una visita teatralitzada.

Coneix els pirates i corsaris que van passar per Cadaqués, descobreix la història que amaga aquest racó de món.
Estigueu alerta família durant el recorregut de la visita guiada haureu de buscar el tresor amagat.

Us donarem unes pistes per trobar es mapa que us durà a una de ses més belles cales del mar d’avall, sa Sebolla, on localitzareu el missatge des pirates i es camí fins al cofre, per terra i per mar.
Son molts els que pensen que el pirata Barbarroja només va existir a la imaginació d’escriptors de novel·les d’aventures, però no és així, doncs a Cadaqués i a d’altres pobles costaners del Mediterrani el recorden molt bé, s’anomenava Ha-yr al-Din, el Barbarroja.

Un dia de l’any 1543 va entrar a Cadaqués i va assetjar la vila i, en marxar, va calar foc a l’església, al poble i al seu arxiu. Aquesta història la podem trobar al bell llibre : Pirates i corsaris Catalans, que l’autor Angel Joaquinet ens relata els fets ocorreguts aquell segle XV amb els germans Barbarroja.

En un entretingut itinerari històric, us ensenyarem les muralles defensives i les portes d’accés a la vila que aquest pirata va assaltar, trobarem el pirata Barbarroja petrificat, buscarem el tresor pirata, coneixerem la llegenda de la Sirena…

Qui eren? què buscaven? què hi van fer els pirates a Cadaqués? on estarà tresor amagat? Us proposem descobrir amb un joc el paper que va representar Cadaqués pels pirates, navegants, mercaders i corsaris al llarg del temps.


Language: Catalan

Place: Cadaqués

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Medium

Duration Service: 4 hores

Price EU - Euro: Preu de la ruta: 30 €. Preu familiar : 25 €

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat


Not included:

I no t'oblidis! Bon calçat, gorra, peça fruita, aigua i ganes d’imaginar i jugar.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.