Els colors i el paisatge de Miró a Mont-roig

2425

Ruta guiada per conèixer l’obra i la vida de l’artista Joan Miró, vinculades a la vila i el paisatge de Mont-roig (Baix Camp, Tarragona).
Un jove Miró arribà a Mont-roig per estiuejar a la masia que la família havia comprat a prop del poble. A Mont-roig Miró descobreix un paisatge ple de colors vius,: el roig de la terra, el blau del cel i del mar…Els colors i el paisatge de Mont-roig l’inspiraren en obres tan famoses com “La Masia”, “Hort amb ase”, “Terra llaurada”, entre altres.
La ruta iclou la visita guiada al Centre Miró, un centre d’interpretació on podem veure obres facsímils de l’artista vinculades a la vil·la. A continuació pujarem a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, un indret màgic que dóna nom al poble, pel color roig de la muntanya. Des de l’ermita, contemplarem impressionants vistes als camps d’oliveres, a les muntanyes i a la Costa Daurada. Per acabar farem un tast de productes típics.


Language: Catalan

Place: Mont-roig

Province: Tarragona

Country: Catalunya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2, 50 h

Price EU - Euro: 15

Accessibility:

Service Schedule:

Dimecre-Dissabte : 10:00 - 13:00, 17:00 20:00
Diumenge: 11:00-13:00


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.