El Park Güell, el parc que no havia de ser

Park Güell - banc ergonomic

El Park Güell, el parc que no havia de ser

Park Güell - banc ergonomic
747

Que Antoni Gaudí va ser un geni és una afirmació que gairebé ningú posa en dubte. Però no hem d’oblidar que el moment històric en què va viure i l’entorn econòmic dels seus clients, van ser molt importants a l’hora de poder imaginar i construir tot el que va fer.
Un dels seus clients més importants va ser un dels seus grans amics, Eusebi Güell. I gràcies a ell, Gaudí va participar en la urbanització d’un dels espais més fantàstics de la ciutat, el Park Güell.

Vine a visitar-lo amb nosaltres i a partir d’ara, te’l miraràs d’una altra manera.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat, l’entrada al Park Güell i l’IVA.

En cas de necessitats de mobilitat específiques, aviseu-nos per tal d’adaptar el recorregut. En aquest cas, la durada podria ser una mica inferior.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Medium

Duration Service: 2h

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility: Wheelchair users

Service Schedule:

Visita disponible de dilluns a diumenge, de 9'00 a 17'00 h, subjecte a la disponibilitat d'entrades al Park Güell


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.