Descobrint l’orgull dels holandesos: el Rijksmuseum

Visita guiada al Rijksmuseum Amsterdam
651

Després de 10 anys de restauracions i reconstruccions, finalment, el Rijksmuseum va obrir completament les seves portes el 13 d’abril. Aquest museu ha estat i torna a ser l’orgull dels neerlandesos i el mirall de la grandiositat que aquest país ha tingut al llarg dels segles, sobretot, el que es coneix com a Segle d’Or holandès. Una bona manera de conèixer la història d’aquest país resumida en un edifici és visitant el Museu.

En les obres que veurem, buscarem el per què son tant famoses, destacarem allò que més ens crida l’atenció però també trobarem elements que no haguessim ni vist durant una visita qualsevol… si, si: buscarem i trobarem tots els ets i uts de les obres per poder dir que hem VISITAT i ENTÈS el que allà hi hem vist.

Us animeu a Descobrir “les joies dels holandesos” amb nosaltres?

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Language: Catalan

Place: Amsterdam

Province: Holanda Septentrional

Country: Holanda

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibility:

Service Schedule:

Dies de la setmana: de dilluns a diumenge.
Hora i punt de trobada: a les 10:15 i a les 14:30 a la plaça dels museus.


Not included:

El preu NO inclou l’entrada al museu.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.