Descobrint la ciutat de Hoorn i la petjada de la Companyia de les Indies Orientals

Visita guiada a Hoorn Holanda
387

El bressol d’exploradors i la seu d’una de les companyies més importants que han dominat el comerç per mar és Hoorn. Aquesta petita ciutat reflecteix un brillant passat, amb el seu punt àlgid al s.XVII, a partir dels seus carrers, edificis i places. Però, a més a més, ens transmet la idea del que era i és ser una ciutat fora de l’àrea metropolitana i el que suposava haver de sobreviure als constants canvis destinats a millorar la vida en unes terres que no havien de ser destinades a acollir habitants.
Hoorn és una ciutat on passejar es converteix en un seguit de descobriments relacionats amb el passat més gloriós dels Països Baixos.

Passat i present es barregen en aquesta ciutat que s’obre al mar i el qual sempre ha estat lligat a la seva història. El guiatge en català en aquesta població no us deixarà indiferents.

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Language: Catalan

Place: Hoorn

Province: Holanda Septentrional

Country: Holanda

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibility:

Service Schedule:

Dies de la setmana: de dilluns a diumenge.
Hora i punt de trobada: hora a concretar; punt de trobada a l’estació de trens de Hoorn.


Not included:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.