Descobrint la ciutat de Gouda

Visita guiada a Gouda
447

Si el riu que passa per Gouda és el Gouwe, pot ser que el nom tingui a veure amb el topònim de la ciutat? Però a vegades els noms no s’acaben de correspondre entre si ja que si pensem en el famós pensador humanista Erasmus, pensem en Rotterdam. Però esteu segurs que era de Rotterdam?
Actualment sabem que Rotterdam és el port més gran d’Europa i, per suposat, dels Països Baixos però, fa segles, el port de Gouda li podia fer la competència. Quina debia ser la causa? Si era un port important, pot ser que tingués un munt d’edificis importants i una esglèsia imponent? i, fins i tot, un miracle propi?
Amb totes aquestes preguntes sense resposta esperem haver-vos picat la curiositat. Veniu a resoldre aquests enigmes amb nosaltres?

Tot i que el primer que ens ve al cap quan sentim el nom de Gouda és el formatge típic holandès, aquesta ciutat té molt més a oferir-nos, la història d’una ciutat que es remunta 900 anys.

Gouda us espera amb els braços oberts!

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Language: Catalan

Place: Gouda

Province: Holanda Septentrional

Country: Holanda

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accessibility:

Service Schedule:

Dies de la setmana: Caps de setmana.
Hora i punt de trobada: Hora a concretar i trobada davant l’estació de tren de Gouda.


Not included:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.