Descobreix la badia de Roses

Badia de Roses

Descobreix la badia de Roses

Badia de Roses
2381

1er. DIA:

Arribada pel matí a Roses, capital de la Badia del mateix nom. Visita dels seus orígens, grecs, que varen desembarcar en el segle VI a.C. i van fundar Rhodes, l’actual Roses, situada a la Ciutadella, fortificació medieval on estava construit el poble durant moltes èpoques.
Dinar típic a restaurant situat en el port de pesca, considerat el més gran de la Costa Brava.
A la tarda visitarem el Dolmen d’en Corbatella, el monument megalític més important de tota Catalunya, situat a la carretera de Montjoi. Continuarem el passeig, (a peu o en cotxe), fins Cala Montjoi, fantàstic paisatge, on Ferràn Adrià tenia el seu restaurant El Bulli i ara construeix el seu centre d’investigació gastronòmica.
Retorn a Roses. Sopar i animació. Allotjament.

2on DÍA:
Visita de Cadaqués, on Salvador Dalí va construir la seva casa.
Retorn a Roses i continuació fins Empuriabrava, la Marina, més gran d’Europa. Dinar en el restaurant del seu magnífic Club Nàutic.
A la tarda, passeig en vaixell pels seus canals.
Continuarem direcció l’Escala, un altre entranyable poblet mariner, famós per les seves anxoves. Passeig per la platja fins arribar a Sant Martí d’Empúries un poblet ple d’encant, on els grecs van situar la seva Neàpolis i més tard la Poliàpolis.

3er. DÍA:
Pel matí visita del poblet medieval de Castelló d’Empúries, de gran valor històric, amb la seva església de Santa Maria, anomenada la Catedral de l’Empordà. La visitarems, així com la Presó, l’Ecomuseu-Farinera, on es fabricava la farina, i dinarem en un restaurant situat en un palau medieval.
A la tarda Explorarem el parc natural dels Aiguamolls, reserva natural d’ocells i altres animals.
Retorn a Roses. Sopar i allotjament.
Fi dels serveis.

Depenent de l’època de l’any, es pot trobar temps lliure per banyar-se en les cales d’aquesta BADIA, considerades unes de les millors per la seva qualitat i les seves aigües cristalines.


Language: Català

Place: Roses

Province: Girona

Country: Catalunya

Activity level: Apte per a tothom

Duration Service: 3 dies

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility:

Service Schedule:

A consultar


Not included:

Allotjament, transports, àpats i entrades a espais museïtzats.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.