Descoberta de La Garrotxa

Descoberta La Garrotxa

Descoberta de La Garrotxa

Descoberta La Garrotxa
1972

La descoberta de la Garrotxa és un conjunt de rutes suaus o més esportives, fins i tot alguna es pot fer amb família i amb els nostres nens i nenes. Tenen, aproximadament, una durada mínima de 3 hores. Aquest tipus de sortides, amb nens i nenes, sempre són adaptables.
El motiu és la passió que tenim per aquest parc natural. Té unes característiques ecològiques i geològiques molt especials. Úniques!. Tots plegats compartint els mateixos objectius: passar-ho bé i descobrir la Garrotxa. Com un petit teatre, aquest espai té un personatges que actuen constantment. Quins són?

Trieu i remeneu, aquí teniu unes rutes amb una breu explicació. Si voleu més informació, estarem encantats d’atendre els dubtes i les propostes:

ViñetaLa Vall d’Hormoier: Una excursió de tot el dia. El desnivell és suau. És una ruta circular que arriba fins una església recuperada i a la tornada passem per una petita cova. Portarem el frontal per veure què hi ha a dins! Hi ha la possibilitat de remullar-se els peus.

ViñetaEl Bestrecà: és una petita muntanya amb moltes vistes.. Descobrirem un espai molt tranqueil, viu! amb prats i pastures.

ViñetaLa Vall del Bac: Una sortida bonica i tranquil·la. Recuperem l’antic camí que utlitzaven els habitants per anar al mercat d’Olot. L’hostal del Bac era un punt de trobada de tots els traginers on menjaven i passaven la nit.

ViñetaLa ruta del Teix: una sortida monogràfica per conèixer un dels boscos més frondosos de teix. Un arbre espectacular i que salva vides.

Material imprescindible:

Bota impermeable de canya alta.
Samarreta tèrmica.
Folre polar.
Paravent i impermeable.
Ulleres solars.
Crema solar.
Gorra d’abric/solar.
Guants.
Recanvis de roba seca per al cotxe (no a la motxilla).
Medicació (si s’està en tractament). Petita farmaciola personal.
Esmorzar, dinar, berenar i aigua.


Language: Catalan

Place: La Garrotxa

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Light

Duration Service: 3 hores aprox.

Price EU - Euro: 20 € /persona. (Els grups han d’estar formats per un mínim de 8 adults) Menors de 12 anys 10€

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar disponibilitat i calendari d'activitats


Not included:

L’activitat inclou:
Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents, organització i gestió tècnica de grups, educador/a del medi ambient, assessorament de material.

No inclou:
Altres opcions no descrites com el transport, lloguer de material, àpats, pernoctacions.

Video:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.