Cripta Güell

Güell Gaudí guided tour
1201

La Colonia Güell es una mostra de colonia industrial tèxtil pròpia del S.XIX i a poc distància de Barcelona, declarada Be d’Interès Cultural, ja que el seu conjunt va ser projectat per arquitectes modernistes de primera línia contractats per l’empresari, fundador i mecenes de la cultura Eusebi Güell.

La construcció de l’església va recaure sobre Antoni Gaudí, de la qual només va concloure la Cripta, una de les 5 obres de l’arquitecte declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El nostre recorregut inclou un passeig pels carrers de la colònia explicant els diferents edificis que la componen: l’escola, la casa del mestre, l’ateneu, el teatre Fontova i l’església. Al ser un nucli habitat, la visita a interiors només es realitzarà a la Cripta Güell.

De retorn a la ciutat ens dirigirem fins el Passeig de Gràcia, el carrer més important i comercial de Barcelona on es troben botigues de luxe però també edificis modernistes molt interessants. Si es desitja per complementar el tour es pot visitar algun dels edificis que va construir Gaudí com la Casa Batlló o la Casa Milà, coneguda com La Pedrera.


Language: Catalan

Place: Barcelona - Colonia Güell

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: La duració de la visita és de màxim 4 hores

Price EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax. + Guia: 415€ / Minivan fins a 6 pax. + Guia: 425 € / Hora extra guia i cotxe: 100€ / Hora extra només Guia: 50 €

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Entrades i àpats.

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.