Costa Brava

Costa Brava guided tour
1141

La Costa Brava és un dels atractius naturals que ens ofereix el territori català. Neix a la ciutat de Blanes i arriba fins els límits amb França.

Un dels punts recomanables per visitar és Tossa de Mar, un poble que està situat entre les roques i que conserva un recinte medieval imponent on es pot assaborir l’encant de passejar per els seus pronunciats carrers fins el cim del montícul on encara queden restes d’una de les torres que servien per divisar l’arribada de pirates. Inspiració per a molts pintors i on s’han filmat moltes pel.lícules, on una escultura de Ava Gardner en dóna testimoni.

També es pot visitar Blanes amb el seu jardí botànic Marimurtra i agafar després un vaixell que ens porti fins a Tossa de Mar.

Tenim molts pobles que mereixen la visita, alguns d’ells més allunyats de la ciutat de Barcelona i que ens portarà un temps en cotxe arribar-hi: Pals, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Lloret.


Language: Catalan

Place: Blanes , Tossa de Mar

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: Per aquestes visites cal comptar un dia sencer, entre 8 i 9 hores

Price EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax + Guia: 795€ / Minivan fins a 6 pax + Guia: 815 € / Hora extra guia i cotxe: 100 €

Accessibility:

Service Schedule:

Consultar


Not included:

Consultar

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.