Carcassona, ciutat medieval

Carcassona, ciutat medieval - guided tour

Carcassona, ciutat medieval

Carcassona, ciutat medieval - guided tour
2029

L’1 d’agost arribaven les tropes creuades capitanejades per Simó de Montfort per a assentar le campament d’assetjament contra el vescompte occità Roger de Trencavel.
Aquests exèrcit, creat pels fancs a petició del papa Inocensi III tenien com a missió erradicar una fe que havia estat denominada “heretgia” desde Roma, els “bons homes” o més coneguts avui dia com els “càtars”.
Però qui eren exactament aquests homes i dones ? quina concepció tenien del món ? es podien considerar com una secta heretge ? o estariem davant dels primers “pacifistes” de la regió ?
Els invito a conèixer de prop alguns dels misteris que envolten aquest episodi que esdevindrà clau en la formacio geopolítica d’aquell temps, tant per les seves repercusions de la zona com per les conseüències que tindrà per a la Corona d’Aragó
Descobrirem entre murs, merlets, espitlleres, matacans, cadafalchs, cabrestants etz. tot un sistema de defensa medieval d’un dels llocs més impressionants i íntegres conservats a Europa i catalogats per la UNESCO


Language: Catalan

Place: Carcassona

Province: Occitanie

Country: França

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 145€

Accessibility: Visually impaired

Service Schedule:

Consultar disponibilitat
Dilluns - Diumenge 09:00 - 20:00h


Not included:

La visita es centra en la fortalesa i les seves muralles, no queda inclòs l'entrada al Castell comtal (opcional)

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.