Caminada entre vinyes i visita a un celler

Caminada entre vinyes i visita a un celler

2364

A Calonge encara avui dia hi queden una vintena de masos que viuen i treballen la terra. És el passat de l’agricultura, la de policonreu i familiar on el pagès elabora els seus propis productes i els ven directament al mas o al mercat, com es feia ja en els temps dels remences. Aquesta ancestral activitat ha estat declarada Bé Cultural d’interès Nacional ja que només en la petita Vall del Tinar de Calonge han seguit al llarg dels anys sense canviar la forma d’elaborar i vendre els seus productes.
Us convidem a tastar aquesta història, caminant entre paisatges de vinyes verdes vora el mar, fruiters, horts, sembrats amb marges de fonolls i oliveres moguent-se al so de la tramuntana.
Després d’una curta caminada entre vinyes i camps de fruiters, anirem a una bodega tradicional on hi farem una visita guiada.
El Mas que visitarem es troba a la conca del Tinar de Calonge, vall que mor a la mar Mediterrània. En plena Costa Brava és l’illa on encara els pagesos han conservat l’agricultura familiar tradicional, basada en la collita pròpia i la venta directa al mas o al mercat. Des de 1338 generació rere generació de la família han cultivat les seves pròpies vinyes i fruiters a les faldes de les Gavarres i encara avui en dia ofereixen durant tot l’any vi de pagès i a l’estiu fruites de secà.
Durant la visita guiada al Mas coneixereu la seva història familiar i us explicaran pas a pas el procés del vi de pagès tradicional, un vi natural! Recorrerem l’antic celler per entendre les particularitats dels seus vins, que finalment degustarem al jardí romàntic de la masia.


Language: Catalan

Place: Calonge

Province: Girona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: Mig dia

Price EU - Euro: 20

Accessibility:

Service Schedule:

Durant la verema (darrera setmana d'agost i setembre) no es fan visites.


Not included:

Què inclou:
- Guia de senderisme per la caminada
- Visita al celler i tast de vins
- Assegurança d'accidents

No inclou:
- Dinar de pic-nic o restaurant
- Tot el no especificat a l'apartat "inclou"

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.