Botigues de Reus amb història

Botigues de Reus amb història

3104

Visita guiada per conèixer algunes de les botigues més antigues i millor conservades de la ciutat de Reus. A travès d’elles descobrirem la importància comercial i econòmica de Reus, en èpoques passades i en l’actualitat, així com les petites històries, anècdotes, els seus protagonistes i els tresors artístics i històrics que encara guarden aquests establiments. La ruta inclou tast de vermut i avellanes D.O. Reus.


Language: Catalan

Place: Reus

Province: Tarragona

Country: Catalunya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 10

Accessibility: Visually impaired

Service Schedule:

Dilluns - Dissabte : 10:00 - 13:00, 17:00 20:00


Not included:

Video:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.

Author: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.