Barcino, l’origen de Barcelona

Barcino

Barcino, l’origen de Barcelona

Barcino
867

Barcino va néixer amb la Pau Romana que Octavi August va instaurar després d’anys de lluita contra els pobles càntabres. Era doncs el moment de premiar els legionaris veterans que havien lluitat en aquesta guerra durant més de 10 anys. El premi va ser l’entrega de terres en una nova colònia que es va fundar precisament per això. Així va néixer la Colònia Júlia Favencia Augusta Paterna Barcino. Així va néixer Barcelona.

Avui passejarem pels carrers de Ciutat Vella fixant-nos en quines traces, algunes visibles, i d’altres no tant, ens continues parlant d’aquells temps i de com Barcino va guanyar a poc a poc un paper rellevant que la portaria, segles després, a esdevenir el cap i casal de Catalunya.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Language: Catalan

Place: Barcelona

Province: Barcelona

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2h

Price EU - Euro: A consultar

Accessibility: Wheelchair users
People with reduced mobility

Service Schedule:

De dilluns a diumenge, de les 09'30 a les 16'30


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.