Balaguer monumental

Balaguer monumental - Viu l'Oest
853

Us agradaria passejar-vos per una petita ciutat catalana d’origen medieval? Descobriu Balaguer, l’antiga capital del comtat d’Urgell, a la Ribera del Segre. Els seus carrers i places porticats, el seu mercat setmanal, les esglésies d’origen medieval, la seua gastronomia i els seus fills il·lustres.

Gaudireu de les millors vistes de la Plana d’Urgell i dels Aspres del Montsec, mentre us passegeu per una muralla gòtica del segle XIV, per acabar la visita enfilant-nos a la popular ‘Torre del Moro’, una de les joies de la Col·legiata de Santa Maria de Balaguer. La Torre del moro és un campanar gòtic de pedra picada de primers del segle XV, que té com a curiositat la seva construcció, amb la part central de l’escala de caragol ocupada per l’ull de l’escala.

També s’inclou al final, un audiovisual del Balaguer monumental de 7 minuts. El veurem a l’Espai Portolà, la Casa dels Canonges, renaixentista, de la col·legiata de Santa Maria.


Language: Catalan

Place: Balaguer

Province: La Noguera

Country: Espanya

Activity level: Suitable for everyone

Duration Service: 2 hores

Price EU - Euro: 10

Accessibility:

Service Schedule:

Dissabte: 16h-18h


Not included:

Image Gallery:

* The published information of the services is updated periodically, but we recommend to check their validity previously.